Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

Πολιτική εκδήλωση της "Αυγής": Απαντήσεις για την κρίση της δημοκρατίας

Στις 14 Οκτωβρίου 2011 η εφημερίδα ΑΥΓΗ διοργάνωσε μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις-συζητήσεις της τελευταίας ζοφερής περιόδου που διανύουμε: Απαντήσεις γιά την κρίση της Δημοκρατίας. Έστω και καθυστερημένα και με αφορμή το γεγονός ότι αντικειμενικές δυσκολίες του τριμήνου που πέρασε δεν μας επέτρεψαν να την παρακολουθήσουμε, επιχειρούμε σήμερα να επικοινωνήσουμε μαζί σας παρουσιάζοντας τα βίντεο, αλλά και το γραπτό κείμενο.

Ο Νίκος Κοτζιάς, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Αλέξης Τσίπρας, που άνοιξε την εκδήλωση με θέμα “Η δημοκρατία σε κρίση”, προσέφεραν στο ακροατήριο της κατάμεστης αίθουσας του “Σινέ Κεραμεικός” πολύτιμες πολιτικές και κοινωνικές αναλύσεις.

Β' Μέρος χαιρετισμού Αλ. Τσίπρα 2:08, Α' μέρος Ομιλίας Κωνσταντίνου Τσουκαλά (Το γραπτό κείμενο της παρέμβασής του)
Κ.Τσουκαλάς: Αντίσταση στους δαίμονες της απελπισίας, της απόγνωσης και της αδράνειας

Η δημοκρατία σε κρίση / Αυγή - μέρος 2ο by AvgiOnline

3. Β' Μέρος ομιλίας Κωνσταντίνου Τσουκαλά, μέχρι 5:00, Α' Μέρος ομιλίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου 6:00 (Το γραπτό κείμενο της παρέμβασής της)


Η δημοκρατία σε κρίση / Αυγή - μέρος 3ο by AvgiOnline4. Β' μέρος ομιλίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου έως 5:35, Α' μέρος ομιλίας Νίκου Κοτζιά 11:22 (Το γραπτό κείμενο της παρέμβασής του)

Η δημοκρατία σε κρίση / Αυγή - μέρος 4ο by AvgiOnline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου